Lokakuun tarjoustuotteita

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri

Lokakuun tarjoustuotteita

Lokakuun tarjoustuotteinamme isot ja pienet luomu inkivääripalat, nyt 2€/100g. Inkiväärit sopivat hyvin sellaisenaan naposteltaviksi, mukaan pähkinäsekoituksiin sekä mauksi mysleihin, jogurtteihin ja välipaloihin.


Olemme avoinna arkisin klo 10.30-18.30

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri

Olemme avoinna arkisin klo 10.30-18.30

Tästä päivästä alkaen on myymälämme Raatihuoneenkadulla jälleen auki iltaisin puoli tuntia myöhempään, jotta poikkeamaan ehtisi jälleen työpäivän jälkeenkin. Olemme avoinna arkisin klo 10.30-18.30 ja lauantaisin 11-16. Tervetuloa ostoksille!


Saaren taika -kosmetiikkasarja

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri

Saaren taika -kosmetiikkasarja

Suosittua Saaren taika -kosmetiikkasarjaa on nyt taas entistä enemmän Inkiväärissä. Uutuuksina nestemäinen teepuusaippua ihon ongelmien hoitamiseen, hiusnaamio rasvoittuville hiuksille sekä ärtyneen päänahan hoitoon kehitelty Vihreä tee & kamomilla -shampoopala.


Ketuttaako- ja Potuttaako-pussit

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri

Ketuttaako- ja Potuttaako-pussit

Aivan hyvä perjantaitunnelma Inkiväärissä, mutta siitä huolimatta syntyi päivän askarteluina Ketuttaako- ja Potuttaako-pussit myyntiin. Meiltä herkut kaikkiin hetkiin!


Hämeenlinna tee

Kenen sydän sykkii sekä teelle että Hämeenlinnalle? Nyt löytyy #inkiväärikaupasta osuva lahja hänelle ❤️ Mustan teen makuina katajanmarjaa, karpaloa, mansikkaa ja herukoita. Pussin hinta 6,50€.


Luomutee joulukalenteri

Luomutee joulukalenteri — vielä ehtii


Belgialaiset praliinisuklaat

Belgialaiset praliinisuklaat

Kun etsinnässä on maidoton, gluteeniton ja luomu sekä vegaaninen herkku, suosittelemme tätä. Juhlakonvehdit-rasia sisältää kolmen makuisia ihania belgialaisia pralinesuklaita, jotka maistuvat varmasti kaikille.

 


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Suomalainen luomu kinkku

Suomalainen luomu kinkku

Luomu kinkkuja on saatavilla tänä vuonna jälleen rajallisesti. Varaa omasi siis heti!

  • Luuton kinkku, painot noin 3,5-5 kg (ihan tarkkaa kokoa ei voida valitettavasti ennalta tietää), hinta 22 €/kg
  • Potkallinen kinkku, paino noin 7-8 kg, hinta 20 €/kg

Luomu kinkut ovat kotimaisia, niitä ei kuljeteta pitkiä matkoja, vaan teurastetaan oman pihapiirin tilateurastamossa. Possujen ruokinnassa käytetään kotoisia rehuja teollisten sijaan. Ravinto on soijatonta ja kalajauhotonta. Kinkut varastoidaan pakastettuna, sulatetaan ja sitten suolataan. Eli ne saapuvat tilaajalle sulatettuina.

Muista jättää omat yhteystietosi (puhelinnumero, sähköpostiosoite) tilaukseen.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin:


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tilaa yrityslahjat ja herkkupaketit

Tilaa yrityslahjat ja herkkupaketit valmiiksi paketoituna

Tilaa joulumuistamiseksi herkkupaketit Luomu- ja herkkukauppa Inkivääristä. Paketoimme toiveiden mukaiset herkkulahjat ja toimitamme ne sopimuksen mukaan. Valikoimistamme löytyvät glögit, kahvit, teet, suklaat, pähkinät, hedelmät, hillot sekä monta muuta joulun ajan herkkua. Mahdollisuus myös vegaanisiin, maidottomiin sekä gluteenittomiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin:


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Torstai työpajat

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri järjestää

Torstaityöpajat – kosmetiikkaa ja kotitarpeita luonnontuotteista

Tule valmistamaan luonnonantimista kanssamme ihanaa kosmetikkaa ja ekologisia käyttötuotteita. Jokaisella torstaityöpajalla on oma aiheensa ja saat sieltä mukaasi itse valmistamasi tuotteet, taidot ja ideat. Hintaan sisältyy ohjaus, ohjeet ja valmistustarvikkeet, valmiit tuotteet sekä iltatee.

Hyvästit muovikelmuille – Mehiläisvahakääreet eväiden suojaksi
22.10.2020 klo 18.15-20.00

Ihoa hoitava huulivoide
29.10.2020 klo 18.15-20.00

Rauhoittavat ja virkistävät jalkakylpypommit
5.11.2020 klo 18.15-20.00

Luonnondeodorantti
12.11.2020 klo 18.15-20.00


Tuotteiden valmistuksen ohessa opit miten mm. yrttejä, eteerisiä öljyjä ja muita luonnontuotteita voi käyttää ja hyödyntää. Työpajojen ohjaajana toimii fytoterapautti ja luonnonvaratuottaja Henna Hylli. Osallistujille luvassa myös tarjouksia Inkiväärin tuotevalikoimasta.

Ilmoittaudu työpajoihin ostamalla lippu verkkokaupastamme ja suoraan myymälästämme 15.10. mennessä. Voit ilmoittautua yksittäiseen pajaan hintaan 20€ tai hankkia edullisemman yhteislipun kaikkiin kolmeen työpajaan, yht. 50 €.

Pajaillat järjestetään Luomu- ja herkkukauppa Inkiväärissä, Raatihuoneenkatu 9. Pidämme pajat riittävän pieninä turvallisen työskentelyn takaamiseksi. Osallistuthan sinäkin iltoihin vain terveenä.